Om oss

Arbetare på Malmö Flyttjänst i Vellinge

Ett stabilt gäng

Vi som arbetar på Malmö Flyttjänst är ett glatt, stabilt gäng som kompletterar varandra perfekt. Vi har ett effektivt arbetssystem som gör att saker och ting faller på plats likt klossar i en välspelad omgång Tetris. Alla vet vilken roll de har så ingen tid spills på att dividera. Kompetens, samarbete och engagemang är viktiga grundstommar i vår verksamhet. Vi för en tydlig kommunikation med våra kunder och arbetar alltid efter bästa förmåga: snabbt, metodiskt och effektivt.


Lämna över ansvaret på oss

Ansvar kan vara en börda och det kan upplevas mycket stressande att ta ansvar för ett projekt där man inte känner att man har någon kontroll. En stor flytt kan absolut falla under sen kategorin. När du anlitar vår flyttfirma för hjälp vid din flytt så antar vi ansvaret för din flytt i samma stund.

Vi är ansvarsförsäkrade genom Trygg Hansa och arbetar efter och enligt de förordningar som Konsumentverket och Sveriges Åkeriförbund har stolpat upp. Om trygghet är viktigt för dig när du ska flytta så är Malmö Flyttjänst absolut flyttfirman du ska anlita.

Vill du veta mer?

Du är alltid varmt välkommen att skriva till oss eller slå en signal för att ställa frågor, få en offert eller bara diskutera ett eventuellt samarbete. Vi svarar gärna på dina frågor och har både fasta och skräddarsydda paket att erbjuda. Vi flyttar åt både privatpersoner och företag.