Våra tjänster

Tjänstebil till Malmö Flyttjänst i Vellinge

Privatflytt

Som flyttfirma får vi många uppdrag att flytta åt privatpersoner över hela Skåne. Vi har lång erfarenhet av privatflytt och gör det snabbt och effektivt med alla hjälpmedel som står till buds. Att låta oss sköta din flytt gör att det går snabbare än du kan ana. Du väljer själv vilka flyttjänster du vill inkludera i ditt paket. Vi erbjuder såväl standardpaket som skräddarsydda.

Företagsflytt

En företagsflytt är på flera sätt annorlunda mot en privatflytt, men grundbehovet är detsamma. Lokaler ska packas ner, tömmas och städas ur. Saker ska fraktas med största försiktighet och sedan placeras på sin slutdestination. Vi har hjälpt allt från butiker till kontor att flytta från gamla lokaler till nya och kan tack vare vår gedigna erfarenhet erbjuda en trygg flytt.

Extra flyttjänster

Som flyttfirma gäller det idag att kunna stå sig i konkurrensen och det gör vi genom att erbjuda ett brett utbud av extra tjänster. Du kan få traditionell flytthjälp genom oss om du vill, där vi bara bär och transporterar, men vi erbjuder också en hel del annan hjälp och vill du så fixar vi hela flytten medan du ägnar dig åt något annat. Bland våra extra flyttjänster finns:

  • Emballage

  • Paketering

  • Demontering

  • Montering

  • Flyttstädning

Magasinering

Om du behöver magasinera saker, oavsett om det är för en kortare tidsperiod eller på obestämd tid, så har vi ett magasin i Arlöv utanför Malmö där du betalar per kubikmeter och månad. Kontakta oss för närmare information.